DESPRE NOI

Povestea Ars Nova incepe in 1998, cand fosta de 10 ori campiona a Romaniei la gimnastica ritmica, Teodora Lazuran, si-a propus sa creeze un spatiu dedicat copiilor, iubitorilor sportului in care sa obtina o stare de bine si de sanatate prin intermediul exercitiilor fizice.

Prima locatie s-a dezvoltat ca si Scoala de dans pentru copii, unde alaturi de copii, parintii lor puteau sa practice diferitele forme de gimnastica aeroba.
In ciuda crizei financiare, industria de wellness a prosperat, iar ARS NOVA s-a inscris in acest trend, in 2011  deschizind  Centrul de Fitness-Rogerius.

Echipa ARS NOVA este formata din profesionisti din industria wellness-ului din Romania.

In ceea ce priveste pregatirea trainerilor, ARS NOVA a infiintat in 2011 Scoala de Fitness ARS NOVA, care  formeaza specialisti in domeniu, acordand  certificari recunoscute la nivel national si european.

ARS NOVA, prin personalul sau, ii ajuta pe clientii sai sa inteleaga importanta antrenamentelor regulate, a nutritiei echilibrate si a unui stil de viata sanatos.

ARS NOVA  ofera toate serviciile de fitness atat pentru persoane fizice cat si pentru companii. Centrul nostru asigura servicii la cele mai inalte standarde, intr-un mediu sigur si prietenos.