SERVICII

Antrenamente de grup

Rezultate deosebite puteti obtine participand la antrenamentele de grup, sub indrumarea unui instructor. Centrul de Fitness ARS NOVA a inlocuit aerobicul traditional cu antrenamente de fitness de grup precum zumba, kangoo jumps, power pomps, fitball, master stretching, step, beat it, pilates adaptate celor mai diferite nevoi.
Programele sunt destinate tuturor varstelor: tineri sau adulti, indiferent de nivelul de cunostinte:incepatori sau avansati.Avantajele sunt multiple: sunt motivante, maximizeaza rezultatele si actioneaza pozitiv asupra starii fizice si psihice.

Antrenamente de forta

Antrenamentele de forta reprezinta o componenta importanta a unui program de fitness echilibrat, iar beneficiile lor numeroase: cresterea rezistentei oaselor si a cartilagiilor, scaderea riscului accidentarii, marirea masei musculare si imbunatatirea calitatii vietii. Un antrenament pentru crestrea fortei, efectuat corect, combinat cu cel cardiovascular si cel pentru flexibilitate, ofera avantajele unui program de fitness complet.

Antrenament personal

ARS NOVA dispune de cei mai talentati si experimentati antrenori personali care te pot ajuta sa incepi sau sa avansezi in pregatirea ta fizica. Antrenorii nostri se vor asigura ca profiti din plin de timpul pe care il aloci antrenamentului, oferindu-ti sfaturi si asistenta, incepand de la nutritie si dieta pana la conceperea unui program individual de antrenament.
Si, cel mai important, antrenorul te monitorizeaza, pe parcursul intregii sesiuni de antrenament, pentru a se asigura ca efectuezi corect exercitiile si pentru a te motiva sa iti depasesti limitele – totul pentru rezultate uimitoare.

Sauna

ARS NOVA poate fi refugiul din calea stresului zilnic. Este locul ideal in care poti veni sa te relaxezi si sa iti reincarci bateriile. La ARS NOVA ai la dispozitie atat sauna umeda cat si uscata.

Sauna Master – maestru de sauna

Despre ceremoniile de saunã trebuie ştiut, cã au un efect mai intens asupra corpului, decât saunã obişnuitã, simplã. În timpul fiecãrei ceremonii maestrul de saunã se aflã în interiorul cabinei de saunã, impreunã cu oaspeţii. El vã incinge aerul treptat, pentru a vã acomoda cu temperatura ridicatã, prin acesta garantând aclimatizarea. În acest timp el va incerca sã vã bine-dispunã, ventilând aerul cald spre corpul participanţilor, cu ajutorul diferitelor instrumente (prosoape, steaguri….). În acest fel veţi profita la maxim de efectele benefice ale aerului cald. Durata fiecãrei ceremonii este de aproximativ 12-15 minute, fiind urmatã de faza de rãcire, odihnã şi relaxare. La programele de saunã au prioritate persoanele, care respectã regulile de bazã a saunei sãnãtoase: – inainte de saunã este obligatoriu spälatea corpului cu apã şi sãpun, – în saunã nu se agreeazã purtarea costumelor de baie: corpul va fi acoperit cu un cearşaf, prosop, – participanţii se vor aşeza pe prosoapele proprii: obligatoriu sub şezut şi picioare, – papucii se lasã în afara cabinei, – exclusiv maestul de saunã are voie sã stopeascã pietrele, – dupã pãrãsirea cabinei de saunã este obligatorie efectuarea unui duş, pentru a elimina transpiraţia abundentã, apoi scufundarea în bazinul cu apã rece (la nevoie), – timpul de repaus intreba douã reprize de saunã: minimum echivalentul timpului petrecut în cabina de saunã. Pãrãsirea programului de saunã -inainte ca el sã ia sfârşit- este permisã, însã reintrarea la acelaş program, este interzisã (se pierde cãldura cabinei şi nu este un gest politicos)!

 

 

Receptie si vestiare

Receptia dispune de bar proteic care satisface toate dorintele clientilor nostrii.Vestiarele noastre sunt dotate cu dulapuri individuale, dusuri, uscatoare de par.