Personal Training

Personal Training

pt

Antrenamentul cu antrenor personal nu se compară cu niciun antrenament efectuat individual. Ai parte de un partener de antrenament a cărui unică misiune este să te motiveze în atingerea obiectivelor dorite.

Ai parte de antrenamente personalizate in functie de constructia ta, de obiceiurile si programul tau de zi cu zi. Multitudinea de aparate si accesorii, programele speciale, ne permit sa realizam sute de programe de fitness, adaptate nivelului la care te afli, dar care iti permit sa observi rezultatele de la primele sedinte.

Dieta personalizata este unul din factorii care conduc la rezultate rapide. Antrenorii tin cont de ceea ce iti place sa mananci si realizeaza un program alimentar care sa se reflecte in stilul tau de viata pe termen lung, nu doar in perioada antrenamentelor.

Risc de accidentare zero. Specializarea a antrenorului personal te scuteste de eventuale accidentari, programul de antrenament fiind construit astfel incat sa tina cont de conditia ta fizica, de eventualele afectiuni, dar si de motivul pentru care ai ales sa te antrenezi.