Total Body

Total Body

body-toning

Daca vi se pare greu sa va tineti de un plan de antrenament pentru fiecare grupa de muschi, o solutie optima ar fi sa incercati un program de antrenament prin care sa va antrenati intregul corp in doar o sesiune de antrenament.
Total Body este o astfel de clasa, prin care veti realiza un antrenament complet cu un grad mediu spre ridicat de intensitate. Scopul exercitiilor este acela de a va tonifia principalele grupe musculare in acelasi timp, dar si de a va ajuta organismul sa se adapteze la praguri diferite de efort.
Va veti antrena la capacitate maxima: acest tip de clasa presupune antrenamentul cu accesorii de fitness, in special greutati, iar o clasa eficienta de total body workout ar trebui sa includa greutati consistente, in functie de pregatirea sportiva a clientului, astfel incat antrenamentul sa se desfasoare la capacitate maxima.
Puteti practica acest tip de antrenament indiferent de varsta sau pregatire sportiva: desi este o clasa cu intensitate medie spre ridicata, total body workout se adreseaza tuturor iubitorilor de sport. Este important insa sa tineti cont de tipurile de greutati cu care lucrati, in functie de nivelul de pregatire sportiva, pentru a nu va suprasolicita organismul.