Fit Kids

Fit Kids

Zumba-Fit-Kids

Dupa succesul avut de Zumba Fitness in randul adultilor, este randul copiilor sa inceapa sa iubeasca sportul prin programul ZumbAtomic.

Prin coregrafii vesele si jocuri pe muzica, ZumbA KIDS a devenit programul preferat al copiilor. Parintii adora programul pentru ca pe langa latura sportiva, atinge si latura educationala: copiii invata multe lucruri despre mediu, animale, cuvinte in limbi straine, adaptarea in cadrul unui grup. Toate acestea contribuie perfect la dezvoltarea fizica si psihica a copiilor.

Este modul ideal de a orienta copilul spre o viata sanatoasa, o viata plina de miscare si prieteni. Acest program dezvolta coordonarea, echilibrul, memoria, creativitatea, disciplina. Fiind o activitate de grup, ZumbA dezvolta si latura sociala datorita muncii in echipa, adaptarii la grup. Copiii adora sa dea muzica mai tare, sa se miste si sa se distreze cu prietenii lor!

Misiunea noastra este aceea de a promova un stil de viata activ si sanatos in randul copiilor cu o varsta cuprinsa intre 6 si 12 ani. Acest tip de miscare va ajuta copiii sa invete importanta sportului in viata sa devina mai sanatosi si mai increzatori in ei insisi.

Rol:

– educarea unei tinute corecte
– invatarea elementelor de baza din gimnastica
– integrarea copilului in colectiv
– imbunatatirea expresivitatii faciale si corporale
– invatarea elementelor de baza din aerobic
– dezvoltarea ritmicitatii si a muzicalitatii motrice